info

You have reached the minimum number

Shopping cart (0)

There are no products in your shopping cart yet.

GLADDERR scheermes handvat Square and Round Grey Pearl

GLADDERR scheermes handvat Square and Round Grey Pearl
0 Reviews | Add review

Handvat met 6 RVS Tubes met daarin grijs parelmoer, bestaande uit 3 ronde en 3 vierkante vormen. Door de belichting op de foto, maar ook door gewone lichtinval verandert de kleur van licht naar donker

Default delivery time

1 dag

€ 127,00
Price per stuk

Stock :

Fields marked with a * are mandatory
Quantity: 
Order
Add to wishlist
 

Dit luxe scheermes handvat bestaat uit 6 Tubes van hoogwaardig roestvast staal met daarin grijs parelmoer, bestaande uit 3 ronde en 3 vierkante vormen. Het handvat bestaat uit drie elementen: de "Bone", de verwisselbare 'Tubes', die over de Bone worden geschoven en de 'Bolt' waarmee de Tubes worden vastgezet op de Bone. Het handvat kan gepersonaliseerd worden door de Tubes naar wens samen te stellen. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze winkel om alle Tubes te bekijken.

Het handvat wordt geleverd in een Luxe Box met daarin: het handvat met scheermes cartridge, de standaard en een reiszakje.
U kunt ook opteren voor een Exclusieve Cadeau Box. Dit betreft een nog luxere verpakking met aanvullend een extra scheermes cartridge én een flacon Foaming Shaving Oil van 30ml.

De scheermes cartridge is wit voor lichaam scheren met afgeronde hoeken of zwart voor gezicht scheren met rechte hoeken.​ 

Order by:

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

No reviews found.

This website uses cookies to measure the visits, we do not store any personal information.